onsdag 27. juni 2012

Midtsommer

IMG_3150

St. Hans-helgen hadde vi masse besøk av familie! Kjempekoselig at de tok turen hit til oss! Vi hadde det veldig kjekt sammen. St. Hans feiret vi på en seter 800 m.o.h i nydelig sol og sommervær. Grilling og bålbrenning hører selvsagt med!

IMG_3144IMG_3141

“Feriegjestene” var så greie at de hjalp til med vasking og diverse jeg vil ha unna før to blir til tre, og det er jeg kjempetakknemlig for!! Og i går kom både svigerinne og svoger og hjalp til med både arbeid på loftet og enda mer vasking! Det er vi kjempeglad for!!

Nå er det bare noen få arbeidsdager igjen til permisjonen starter, så da er det godt å ha ting på stell! Det ser lyst ut med tanke på loftet også, selv om en del gjenstår tror jeg vi kan komme i mål før lille venn melder sin ankomst.

Nå ventes “mannfolk-innrykk” her i huset i anledning første semifinale i EM..! Og siden jeg er en av få fruer som synes fotball er artig, så må jeg nok få med meg kampen selv også!

Ønsker deg en god kveld, med eller uten ball…

***

-monakristin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar