onsdag 20. juni 2012

Vitrineskapet…

IMG_2772

De fine rosene jeg fikk til 10 års kjærestedagen hengte jeg til tørk på vitrineskapet. Det livet fint opp synes jeg!

IMG_2774

Vitrineskapet er kjøpt på Ikea, for 7 år siden, og det er i brunt/mørkt tre med glassdører. Det var kjempemoderne med mørke møbler den gangen, men siden har jo ting endret seg til at “alt” skal være hvitt. Jeg tok ikke sjansen på å male dette skapet da hvitt var på sitt høyeste, men i stedet pimpet jeg det litt! Her kan du se hvordan det endret seg etter at jeg klistret hvitt (gave!)papir på bakveggen og skiftet knotter for noen år siden!

IMG_2783

I dag er jeg glad for at jeg beholdt det mørkt. Siden pimpingen har jeg også fått hekleremser med hjerter i skapet, like som den jeg har på tallerkenhyllen på kjøkkenet.

IMG_2792

Inni skapet oppbevarer jeg det fine serviset vi fikk til bryllupet, Silver Paysley, som består av både middags- og kaffesett. Det er fint å kunne ha det på “utstilling”, i stedet for å gjemme det bak stengte skapdører. Ellers har vi glass og Green gate lattekopper i skapet!

IMG_2776

Gøy med små forandringer som utgjør så mye!

Og så er jeg glad for at bloggelysten endelig ser ut til å ha kommet tilbake til meg! Takk for alle besøk innom her og for alle koselige tilbakemeldinger! Det setter jeg stor pris på!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. Ja, alt trengr faktisk ikke å være hvitt. Fint med noe som bryter litt. Vi har det gamle brune hjørneskapet og skuvsenga og de skal aldri males

  Så fint det ble i tallerkenhylla. Ofte man må bruke litt tid på slikt før man blir fornøyd. Jeg har holdt på hele våren med inngangspartiet og ikveld løsnet kreativiteten endelig


  Ha en fin kveld

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 2. Noen ganger er greit med litt brekninger i farger.
  Har noen gamle møbler jeg ikke vil male, så jeg har en del
  mørke møbler.
  Det var fint med buketten den, og de hyllebordene er nydelige.
  Torsdag i dag, og snart helg.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 3. Nydelig skap!
  Godt å høre sommeren er kommet :)
  Tenker det hadde vært en smule varmt for deg her på Mallorca ;)
  Lykke til med forestående fødsel!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett