fredag 6. juli 2012

Glimt fra utestuen

IMG_3201

Nå har vi noen skikkelig fine sommerdager! Men siden de har vært få hittil i år så er det lite jeg har gjort med utestuen min. De siste dagene har det vært mulig å sitte ute, og da har jeg prøvd å pynte opp med litt blomster.

IMG_3208

Markblomstene er så fine på denne tiden, hundekjeks og marikåpe og disse lilla som jeg ikke vet hva heter… Den nydelige lilla syrinen har jeg “stjålet” fra hagen til en venninne. Ønsker meg en sånn syrin til hagen vår! Ikke sikkert det blir i år heller, det…

IMG_3207

Har ikke blitt så mye blogging i det siste. Kameraet er egentlig pakket ned i sykehusbagen, som står klar om vi må “rykke ut” på kort varsel… Så da er det ikke alltid jeg gidder å hente kameraet når jeg får bloggeideer… Jaja, sånn er det hos oss nå. Ventetid. Da er det herlig med godværsdager og muligheter for spaserturer eller litt soling i utestuen.

***

Jeg fikk spørsmål ang. potetkassen. Derfor har jeg laget en egen etikett som heter potetkasse, så det går an å se hva jeg bruker de til!!

Da ønsker jeg deg en riktig god kveld!!

***

-monakristin

2 kommentarer:

 1. Så mange fine detaljer ♥
  Kos deg i solen :)

  Fin kveld og god helg!

  SvarSlett
 2. Så fint du har pyntet!!

  Sommerklem fra Jatte♥

  SvarSlett