torsdag 12. juli 2012

Papirarbeid…

…men ikke sånt kjedelig papirarbeid, altså!!

Tidligere i vår laget jeg en vimpelrekke av papir til nevøen min (som jeg glemte å ta bilde av før den gikk med posten). Men jeg ble ganske inspirert, så etterhvert måtte jeg prøve meg på en til, laget mal og alt! Til slutt ble det to rosa vimpelrekker, til to nyfødte jenter!

IMG_2921IMG_2934

IMG_3334IMG_3344

…og kort til frøknene…

IMG_2958

Og så fikk jeg en spennende bestilling: Bryllupskort til et sommerbryllup! Så da prøvde jeg meg på det. Rosa + turkis = ganske sommerlig! Kjempemoro forepørsel!

IMG_3157IMG_3160

Midt oppi all papirkuttingen ville ikke kutteren kutte fint mer, og det var jo litt krise… Men til bursdagen fikk jeg en ny (og bedre!) papirkutter av mannen, OG en Dymo! Hipp hurra! Så nå kutter jeg videre både kort og annet “papirarbeid”! GØY!

Nå skal jeg prøve meg på noe annet som jeg håper blir moro. Mer om det senere :)

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. Så flink du er!
  Gøy å holde på med sånne småting inni mellom.
  Tipper mottakerne blir fornøyd :)

  Fin torsdagskveld ♥

  SvarSlett
 2. kremt... den vimpelrekken til nevøen som svigerinna har tatt bilde av men glemt å sende!
  fine vimpelrekker, både til jentene og nevøen ;) :)

  Karina

  SvarSlett
 3. Å så herlige vimpler,synest de er så dekorative og så flotte kort du har laga,så kjekkt å lage noko sjølv og særlig når det blir så fint:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian:)

  SvarSlett
 4. Så herlige farger. Kjekt å ha noen kreative ting å fylle ventetida med nå. Masse lykke til

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett