torsdag 27. september 2012

Høstlooken, del 1

IMG_5705

Endelig fikk jeg tatt en skikkelig opprydning og vasking av stuen, og pyntet til høst! Det var på høy tid! Styling og liknende har vært litt lavt på prioriteringslisten en stund, av en eller annen altoppslukende (men nydelig!) grunn… Men så herlig det var med litt fornyelse! Her er noen bilder av resultatet!

IMG_5707IMG_5686

I år kommer alt nytt jeg har fra Nille, faktisk! Puter i lys lilla og mørk grå, lilla, grå og brune lys og to små trekasser i grovt naturmateriale. De bruker jeg til blomsterpotte og servietter.

IMG_5680

Fint med naturfarger om høsten, men jeg liker også det lilla innslaget.

IMG_5739

Pyntet med litt lilla lyng også, både inne og ute! Utebilder kommer senere.

Her har vi en nydelig og solrik høstdag i dag! Håper du har det fint der du er!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. De putene er kjempefine :)

  Deilig å få tatt en slik skikkelig opprydding, håper å komme et stykke med ryddinga mi i høst også :)

  SvarSlett
 2. Fint det ble :)
  Nille har jo fått så mye fint, har endret seg så mye i løpet av de siste årene butikken. Var der i går og fikk tak i en trelykt.. Gleder med til å finne et sted å sette den :)

  Håper du har en fin høstdag :)

  SvarSlett
 3. Så koselig du har ordnet det! Skjønner godt at interiørstyling har vært nedprioritert en stund ja, og du har gyldig grunn, hihi :-) Kanskje vi skal teste kaffekroken på Lev Vakkert en dag i neste uke?

  Lottemora

  SvarSlett
 4. Jeg har også de lyselilla putene :) I det siste har jeg stadig vekk funnet ting som er fine (og billige) på Nille, jeg også! Btw, nå fikk du meg til å gjøre innkjøp av lyng selv, på tide ;)

  SvarSlett