onsdag 5. september 2012

Purple it is

IMG_4798

Også denne høsten blir det lys lilla hos meg (og litt brunt!). Lys og nye håndklær i matchende farger er kjøpt inn. Har også et nydelig sengesett i fin lys lilla.

IMG_4789

Har ikke fått dandert så mye med disse høstfargene ennå, men med det været vi har nå blir det nok noen muligheter fremover. Innevær. Høsten er rar. På mandag vurderte vi kortbukse, i dag vurderer vi dunpose i barnevognen… Best å fyre og holde seg innendørs i dag! Litt godt av og til det også.

God ruskeværsdag til deg som er innom!

***

-monakristin

5 kommentarer:

 1. Nydelig farge :) jeg liker den veldig godt, har lilla på soverommet :)

  Er ikke så mye utskiftinger i farger i interiøret mitt enda, fokuserer mest på å bli ferdig med å pusse opp.. :) Men når de fleste rommene er mer ferdige, da blir det nok litt lettere :)

  Ønsker deg en fin dag videre :)

  SvarSlett
 2. Herlige farger på lys og sengetøy.
  Lilla er en flott farge,
  Her har det i dag vært vind i dag, men sol og egentlig litt god temperatur ute, visst en ikke satt midt i den værste vinden.
  Ønsker deg en herlig morgendag :)

  SvarSlett
 3. Lilla og brunt er så nydelig sammen!! En av mine favoritter, og denne høsten er jeg langt inn på den lilla skalaen.
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 4. Kjempefine fargar. Blir nok lilla her i heimen og så snart eg får ordna litt på dei andre gardinene og får dei hengt opp. Håpar det går bra med dåke alle tre og at du kosar deg med den vesle.

  SvarSlett
 5. Kjekt med lilla dilla ja! ;) Går i stor grad i det her også, både i pynteting og babyklær ;) Gleder oss til å se dere snart! Og ikke minst til å møte stor, lille gullet!

  SvarSlett