fredag 12. oktober 2012

Dåpsforberedelser!

 

test

Det nærmer seg barnedåp! Nå er invitasjonene sendt ut, og her er en smakebit. En bildekollasj av hovedpersonen selv på babyblått kort, litt blå og hvit teip, og hampetråd. Enkelt, men fint. Jeg koser meg med forberedelsene! Akkurat nå jobber jeg med å gjøre en bordkortidé om til virkelighet… Samtidig tråler jeg nettet for ideer til bordpynten. Jeg tror jeg har et bilde av hvordan det skal være, men har du tips mottas de med takk!

IMG_6208

Håper du også har en fin fredagskveld!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. Så flotte innbydelsar du har lage. Fortsatt god helg !

  SvarSlett
 2. Så fine innbydelsene ble. Dåpspynting er jo skikkelig koseprosjekt da! Angående den kaka...når er dåpen? Han kan sikkert lage en kake, men ville ikke lage akkurat maken da den konstruksjonen var litt utrygg. Fort gjort at den lille høye kaka på siden siger litt. Men går fint an å legge et lite hjerte oppå den ene siden med en sånn marsipanbaby oppå

  Lottemora

  SvarSlett
 3. innbydelsen var superskjønn, ikke så rart med bilder av en så fin gutt :)
  gleder oss!

  SvarSlett