torsdag 25. oktober 2012

På ønskelisten til advent

Det er så artig å se at mange bloggere begynner å tenke på jul! Det har jeg også begynt med, innimellom planlegging av barnedåpen! I siste nummer av Boligpluss fant jeg en adventsstake som står på ønskelisten i år! Det var denne fra House Doctor:

Bildet er lånt fra http://en.housedoctor.dk/

 

De siste årene har jeg laget litt ulike adventsstaker, synes det er gøy å variere. Her kan du se noe av det jeg har hatt før: 2011 , 2010 , 2009

 

Det er fristende å bli sittende akkurat her jeg er nå, med kaffekoppen, på skinnfellen, med teppe på, foran en varm peisovn, for her er det nemlig snøvær utenfor i dag, nesten 10 cm på rekkverket and still counting… Men noe må vel gjøres i huset også… :)

 

Ha en fin dag, du som er innom!

***

-monakristin

 

 

4 kommentarer:

 1. Gruer nok litt til den dagen det "plutselig" er hvitt utfor døra. Men den er sikkert ikke så langt unna.
  Koselig med litt ny adventspynt.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. De er fine!
  Finnes forresten en sån lysestake på Kremmerhuset også :)

  Håper snøværet holder seg unna litt til jeg.... men er vel ikke lenge før det kommer hit også....

  Fin torsdagskveld!

  SvarSlett
 3. :) Ja, den er knallfin! Det er lov å glede seg til jul nå, er det ikke? Begynne så smått og pusle litt med juleforberedelser? Det er iallefall lett å tenke i de baner når det er winter wonderland ute!

  I forrige uke hadde vi Café på sykehjemmet der jeg jobber, og da lagde jeg eplekaken din:) Knallgod!

  god ny uke til deg! klemmer

  SvarSlett
 4. ÅÅ, denne er så fin! Så kan man variere hva man har oppi. Jeg har også hatt ulike adventsstaker i flere år, og vet enda ikke hvilken jeg skal bruke i år

  Masse lykke til med forberedelsene til dåpen. Her skal det snart produseres baby... i marsipan riktignok :-)

  Klemmer fra Lottemora

  SvarSlett