tirsdag 18. desember 2012

18. desember: Pakke, pakke, pakke….

IMG_8477
Det er tid for å pakke inn julegavene!
Jeg har holdt på litt innimellom “slagene” den siste uken. De siste årene har jeg brukt brunt husholdningspapir til å pakke i. Så også i år.
Jeg bruker å lage pakkelapper selv. I år var jeg lur og kjøpte papirtags på Panduro. Tenkte å brune de litt i kantene, stemple med Til/Fra-stempelet (fra Søstrene Grene til den nette sum av kr 8,88,-) bakpå, og tape God jul frampå. En kjempegod idé, men denne damen kan ikke finne igjen pakken med tags….

Så kom jeg meg endelig på handel igjen sammen med bebisen. Da tenkte jeg å kjøpe nye. Så etter å ha bakset oss ut i 17 minusgrader (håper ingen “voksne” damer leser at jeg tok med bebisen ut i 17 minus, men til mitt forsvar så var vi på helsestasjonen først!!) for jeg som en virvelvind med bebisen i bilstolen oppi en handlevogn, og da er vognen så full at den ikke har plass til varer, så da måtte jeg ha med en sånn liten handlekurv med hjul på slep. Inn på posten, hadde glemt adresse på pakken, hadde ikke telt opp hvor mange julekort jeg skulle sende (så det måtte postdamen gjøre..) og så kom jeg plutselig på: Pengene mine! De ligger ute i bilen! Flaut. Men ut måtte jeg, og bebisen måtte være med. På med klær, springe ut og inn igjen. Og så fikk vi gjort oss ferdige på Posten. Jeg var svett, selv med alle de kalde gradene ute…. Og så var det handlingen. For den som ikke visste det: Handlevogner kan ikke manøvreres med en hånd! Det kan faktisk barnevogner! Derfor var det litt kavete å handle mat med en liten kurv på slep, og en handlevogn foran, og bare to hender! Lykken var at bebisen var så trøtt at han halvsov der han satt. Og hjem igjen. MEN: Uten tags… Puh!

Så for å gjøre denne veldig lange historien kort; jeg gikk for noe annet enn Pandurotags til pakkelapper i år. Jeg stemplet med Til/Fra-stempelet rett på pakken, rett og slett, og knyttet hampetråd rundt pakken og tapet over med God jul-tapen. Ble fornøyd med det da. Det ble innpakkede gaver i år også :)

IMG_8479
Har du pakket inn julegaver ennå?
***
-monakristin

3 kommentarer:

 1. Ja det var litt av en handletur, hehe.
  Ikke alltid det er så godt å huske alt nei.
  Pakkene ble jo flotte da.
  Ønsker deg ei fortsatt god førjulsuke :)

  SvarSlett
 2. Huff ja håller på for fullt! Er ikke klar ennå men det hjelper på med tiden till hjelp!
  Ja du i nöden må man jo dra med seg bebiser over allt ikke lar man de stå igjen i butikken tross att det ikke tar lange tiden ¨å springe ut etter pengene... klem ha en fin tid nå og nyt av tiden för jul! klem

  SvarSlett
 3. hooj..man er rimelig svett etter en slik runde ja! men, pakkene ble jo kjempefine de! lurt med teipen med tekst på :)

  SvarSlett