onsdag 19. desember 2012

19. desember: En koselig gaveidé!

IMG_8536

I dag hørte jeg på radioen at pepperkaker er den mest populære julebaksten i Norge. Med kromkaker på en god andreplass. I fjor fikk jeg kromkakejern til jul, som du ser HER var det noe vi ønsket oss. Men jeg har ikke bakt det i år. Heller…. Men i går bakte jeg pepperkaker. Av ferdig deig, må vite! Det ble en del hjerter med tanke på å henge opp eller gi bort i gave. Jeg laget et hull i hjertene i det jeg tok dem ut av ovnen, mens de fortsatt var myke. I dag trædde jeg sløyfebånd i, og pakket fint inn i cellofan. Jeg og bebisen var på besøk til en eldre enslig dame i dag, og det ble en koselig “tilleggsgave” til henne!

IMG_8525

Pepperkakehjerter er også fine å henge opp! Eller servere til kaffen, selvfølgelig!

 

Jeg må igjen få takke for alle hilsener i forbindelse med min bestefars bortgang. Og takk til alle dere som følger med på adventskalenderen min! Om ikke alle legger igjen spor her (bortsett fra at det vises på besøkstelleren!) så får jeg mange fine tilbakemeldinger også utenom bloggen. Det er da det er gøy å blogge og å lage adventskalender! Nå er det 4 dager igjen til å melde seg på trekningen av en julete og vinterlig premie, og det kan du gjøre HER. Det er bare å hive seg på!

 

Da vil jeg bare ønske alle besøkende en fin desemberkveld!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. Alltid koselig med en sån ekstra uventet oppmerksomhet :)
  Pepperkaker lukter jo så godt der de henger også ♥

  SvarSlett
 2. Så koselig å få hjemmebakte pepperkaker.
  Har i flere år tenkt å lage slike hjerter å skrive datoer på
  til kalender. Men det ble ikke i år heller.
  Jaja, kanskje neste år.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 3. Så fine de ble innpakket i cellufan :-)

  Ha en fin juletid :-)

  SvarSlett