søndag 2. desember 2012

2. desember: Tenn lys!

IMG_7906

 

“Tenn lys!

Et lys skal brenne for denne lille jord.

Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.

Må alle dele håpet så gode ting kan skje.

Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det”

 

IMG_7910

I år vil jeg bruke Tenn lys-sangen til Eyvind Skeie som adventssang. En flott sang som tar med både julens innhold og minner oss om å ha tanke for dem som er mindre heldige enn oss rundt omkring i verden.

Og som dere ser har jeg fått ny adventsstake – den jeg ønsket meg! :) Det ble den fra Kremmerhuset, og jeg fikk den som gave fra en kjempesnill tante som var her i barnedåpen! Er superfornøyd, og har prøvd å style den litt. Det ble Winter Wonderland som ble temaet, for jeg hadde lyst på snø! Det ser i hvertfall ut som det søte rådyret også trives inni der!

IMG_7899IMG_7914

Jeg håper du har en fin 1. søndag i advent!

Og så må jeg minne om at du kan vinne en fin premie fra Fjellbua! Da må du se innlegget fra 1. desember!

***

-monakristin

 ***

Her kan du se adventskalendere for 2010 og 2011, eller du kan klikke deg inn på etiketten “adventskalender” til høyre.

3 kommentarer:

 1. Heisann!
  Nyyyydelig adventsstake!
  Ønsker deg en fin ettermiddag og kveld! Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Så flott adventsstake! :) Den var kjempeflott :)

  Gratulerer som vinner av give awayen min :) send meg adressen på mail mayelin_i@yahoo.no :)

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 3. så kjekt at du fikk den fine staken_!! like veldig godt vinterlandskapet du har laget inni :)

  SvarSlett