tirsdag 4. desember 2012

4. desember: Kreativt kaos

Først må jeg si takk til dere som tar lodd og som kommer med koselige tilbakemeldinger på adventskalenderen! Det gjør det veldig moro å blogge om advent og jul!

Akkurat nå hersker det kaos på stuebordet. Kreativt kaos. Jeg har hatt juleverksted for meg selv i dag, mens bebisen sov. Det skal bli julepynt og gavelapper.  

IMG_8146

Herlig å kunne ha alt liggende fremme for da kan jeg bare gå til og fra som jeg vil! Det var vel egentlig kontoret som skulle brukes til det, men siden det ser ut som et kråkereir, så tar jeg bare ut det jeg trenger og lager juleverksted i stuen i stedet. Til mannens store glede…. Men han kan trøste seg med at det blir fint til slutt! Og at jeg skal rydde på kontoret også. En vakker dag!

 

Har du ikke meldt deg på trekningen? Da kan du gjøre det her! Finfin premie!

***
-monakristin

***

Her kan du se adventskalendere for 2010 og 2011, eller du kan klikke deg inn på etiketten “adventskalender” til høyre.

1 kommentar: