onsdag 30. januar 2013

Blått…

Jeg eksperimenterer litt med blått i interiøret i stuen for tiden. Denne blå vasen har jeg arvet etter min oldemor. Veldig koselig å ha. Men den har stått bortgjemt lenge, for det er mange år siden sist jeg hadde blått fremme. Jeg er veldig usikker på hvordan jeg liker det i interiøret også, derfor et lite “eksperiment”. Men det ble hvertfall et nydelig skinn i den blå vasen da solen skinte lavt og vakkert inn i stuen her i forrige uke!

IMG_9670

Vasen står på skjenken min. Klokken var en julegave i forfjor. Jeg er veldig glad i begge deler.

Har du blått i interiøret hjemme hos deg?

***
Med dette solfylte bildet vil jeg ønske deg en fortsatt fin dag!

***
-monakristin

2 kommentarer:

  1. Den vasen var kjempefin da. Liker slike vaser.
    Har vel ikke mye blått her, men litt sniker seg nok inn av og til. Flott klokke. Er det ei ny klokke i gammel design? Herlig når sola titter inn. Blir vel ganske bar i morgen også, heldigvis. Ønsker deg en god torsdag :)

    SvarSlett
  2. Herlig blå tone i den vasen! Og veldig fin med roser i!
    Ha en fin helg du også

    SvarSlett