torsdag 24. januar 2013

Et tips til helgen…

IMG_9635

I dag var jeg på et veldig forsinket sengmat-besøk hos en venninne. Der ble jeg så inspirert! For et fint hus de har! Så smakfullt innredet! Så da bar det rett hjem for å støvsuge og ordne til helgen, og jeg fikk til og med laget middag og ommøblert i de to timene bebisen sov! Snakk om inspirasjon! Men nå sitter jeg her da, på sofaen med pc i fanget, utslått… :) Kanskje inspirasjonen kommer veltende over meg igjen om en liten stund??

Men over til tipset! Forrige fredag sendte jeg handleliste til mannen over det han skulle handle med hjem til helgen. Til sist skrev jeg: “Og så ønsker jeg med roser til helgen…” Og det var jammen effektivt (og en metode jeg skal benytte flere ganger) for der kom jo mannen hjem med en bukett med rosa roser! Så altså; blomster på handlelisten, det er mitt tips!

IMG_9501

Da håper jeg du har en god kveld der du er!

***

-monakristin

5 kommentarer:

 1. Genialt! Det tipset skal jeg også benytte meg av! =)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig med riser til helgen.
  Jeg må som regel også tipse min kjære om at han må huske
  blomster.hehe. Ikke ofte han kommer på det av seg selv.
  Men det hender heldigvis at han noen ganger husker det på
  egenhånd.

  SvarSlett
 3. Veldig smart tenkt. Den der ideen får jeg adoptere. God rosehelg til deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så lurt da:) Det skal jeg jammen skrive på handlelisten neste gang;)

  God helg:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Herlig med fin bukett till helgen, roser er alltid rett!
  Klem

  SvarSlett