fredag 4. januar 2013

Farvel, julen!

Om vi vil det eller ei; julen er definitivt over for denne gang. Det går så fort! Nå er det bare å leve på minnene fra gode late dager med mennesker vi er glad i, god mat, noen overraskelser under treet og all den herlige stemningen. Og begynne å glede seg til neste år.

farvel julen

På bildet ser du noen julebilder fra meg. Dekorasjonen laget jeg av granbar som ble til overs på juletreet, noen hvite roser med litt brudeslør til, og en telysestake jeg skar ut i et eple. Og det som var finest av alt var at jeg laget oppsatsen i en av skålene bestefar har dreiet. Det var et fint innslag hos oss i julen. Da var han med selv om han er borte. Ellers har amaryllisen min begynt å blomstre. Det er litt labert pyntet utenfor hos oss i år (en av de mange tingene jeg ikke rakk…) men et vinterhjerte ble hengt opp. Og så de fine kakeboksene mine, som gjemmer kolakaker og pepperkaker. Kakeboksene er fra Blomingville, og jeg vant de på bloggtreffet vi hadde i mars i fjor (og jeg har visst ikke vist de frem før nå!!)

 

Så vil jeg ønske deg en riktig god helg! Forhåpentligvis får jeg i helgen sett over det jeg fikk til jul, funnet en plass til det og tatt bilder som jeg kan vise frem snart! :)

***

-monakristin

8 kommentarer:

 1. ja det er vel snart slutt på jula nå.
  Har ikke ryddet bort pynten her enda.
  Må se om jeg ikke får gjort litt i
  morgen og litt mer over helga.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Så stilig å lage telysestake av eplet! :)
  Gleder meg til å følge deg videre i år også!
  Godt nytt år til deg og dine:)

  ps: Nydelig gutt under her!

  SvarSlett
 3. Jula ryker her i helga også! Litt vemodig, men mest godt☺
  Kjempefin dekorasjon du har laget!
  Ønsker deg en fin helg! Klem fra Livy

  SvarSlett
 4. GODT NYTTÅR Mona Kristin.
  Jeg har kost meg med dine inlegg i fjor, og gleder med til å følge deg i 2013 og.
  Så koselig å være her. Og for en skjønn liten baby.. herlighet så koselig.
  Jeg vet du nyter og det er bra.
  Kos deg i helgen
  Klem margareth, som også har fått ut jula og det er godt.

  SvarSlett
 5. Godt nytt år til deg og dine! Her var jula ute 1 desember, deilig å begynne på nytt med nytt år. Neste år blir det kanskje enda koseligere med egen leilighet og en litt annerledes jul enn vanlig. Alltid kos med familiehøytider :-)

  SvarSlett
 6. Nå er jula ute her også. Deilig!

  Så flott oppsats du har laget :)
  Skålen er jo også et fint minne å ha ♥

  Fin mandagskveld og tirsdag i morgen!

  SvarSlett
 7. Godt nyttår til deg! :D Kose deg masse med babyen i det nye året <3 nydelig dekorasjon du hadde laget, så kos å bruke den skåle din bestefar har laga <3 klem fra meg

  SvarSlett