torsdag 17. januar 2013

Heldig vinner!

IMG_9324

Det ser ut for at førjulstiden er en tid da jeg har ordentlig vinnerlykke! Det har jeg hvertfall ikke til vanlig. Men i desember vant jeg en give away som Gårdsjenta hadde gående. Og denne uken kom premien i posten! Et koselig skilt i tre, som har fått plass i tallerkenhyllen min, og 4 gode kluter i fine farger. Tusen takk!

IMG_9332IMG_9334

I desember 2011 vant jeg også en give away, så det må være noe med desember.. :) Uansett veldig koselig å vinne da!

IMG_9313

Sånn ser tallerkenhyllen på kjøkkenet ut for tiden. Ikke så store forandringer, men ganske så enkelt i fargene. Så der passet treskiltet godt inn. Her kommer fargen på kjøkkenveggene også ganske bra til sin rett. Jeg elsker den fargen!! (det har jeg sikkert poengtert hver gang jeg viser noe fra kjøkkenet, men jeg kommer bare ikke over det!!)

IMG_9319

***

Vi har hatt en iskald uke her, så vi har holdt oss innendørs. Men i dag kom jeg og bebisen oss ut på lunsj med en hel haug andre mammaer og bebiser, og det gjorde godt for oss begge! Godt å se andre og få litt nye impulser etter flere dager “i hi”. Håper kulden slipper litt tak snart så vi kan lufte oss mer fremover.

***

Vi blogges

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott gave på Give awayen.
  Jeg har visst og vinnerlykke i desember. Ikke mindre enn tre gaver vant jeg da. Så tusen takk for gaven fra deg som kom i postkassen min her i går. Jeg har ikke pakket opp enda for jeg ville vente til jeg kunne ta bilder samtidig. Gleder meg
  Ønsker deg ei herlig helg med vær så dere kommer dere ut litt :)

  SvarSlett
 2. Så koselig at du likte den :) beklager at det tok sin tid, influensa er no slitsomme greier.. :)

  SvarSlett
 3. Koselige bilder fra kjökkenet og vinne er ikke helt feil!
  En varm klem i snö og kjölige dager!
  Klem fra Lena

  SvarSlett
 4. veldig koselig å vinne og å få pakker i posten.Fin tallerkenhylle.
  Klem og god helg

  SvarSlett