søndag 13. januar 2013

Ja, vi tenner våre lykter…

 

Av de gavene som lå under treet i julen og var til meg/oss, var det lykter som var den store vinneren. Holmegaard-lykten har jeg jo allerede vist frem, for den fikk jeg pakke ut før jul, så vi slapp å ta den med på flyet (den var fra mannen). Historien bak den er at jeg overhodet ikke ønsket meg noen Holmegaard-lykt (selv om alle andre gjorde det!). Men da jeg så den i butikken var jeg solgt. Så til slutt ble den min, og mannen fikk det enkelt med årets julegave :)

IMG_9110

 Et Kãhler Urbania lyshus lå også under treet. Dette var fra svigerinne og svoger. Og da det ble pakket ut fikk jeg meg en god latter. For gaven var nemlig identisk med den som vi hadde kjøpt til dem! Så vi satt på hver vår kant i landet og flirte godt på julaften! Men fint er det jo!

 IMG_9151

Fra tante fikk vi også en lykt, denne fra Perfect Home, og en jeg hadde plukket ut blant de mange fine i katalogen deres. Nå står den på skjenken min og lager et nydelig skinn når det er mørkt… Litt grovt og rustikt passer fint inn i et ellers “mykt” interiør.

collage 1 2013

Og så kom det en lykt som ingen andre har lik: Et av våre fine tantebarn har laget denne til oss! Fin og vinterlig med “frost” på! Den skal tas frem hver advent og jul og pynte opp hos oss!

collage 2 2013 red

***

Håper du har hatt en strålende helg! Ønsker alle en fin ny uke! Og så er jeg spent på om besøkstelleren min vipper over 70.000 besøkende til i morgen..!

***

-monakristin

5 kommentarer:

 1. Så gøy, har akkurat fått øynene åpne for Holmegaard lykta selv, syns den er kul og hadde passa perfekt på ny spisestua vår. Hihi.

  Masse fine gaver da :)
  Klem

  SvarSlett
 2. gjett om vi lo på julaften da vi pakket opp lyshuset :)
  men, jeg er uansett veldig veldig glad i det, og har tent lys i huset hver kveld sia jul :)
  (vi har jo gråådig god smak da??)

  SvarSlett
 3. Så nydelige lykter du har fått.
  Alltid fint med litt nytt å pynte med.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 4. Lykter er det i hvert hjørne hos meg også;) dine var kjempefine! Og SÅ imponert over heklet babyteppet da! Kanskje det er håp for meg å huske hekling igjen ved å se på videt som du.? Skla teste ut etterhvert;) Klem fra meg <3

  SvarSlett
 5. Nydelige lykter! Man kan aldri få nok lykter!
  Ønsker deg en fin dag!

  Klem fra Karen

  SvarSlett