søndag 27. januar 2013

Kjøkkenforandring!

På torsdag – etter at jeg skrev dette blogginnlegget – kom jeg meg faktisk ut av sofaen og ut på kjøkkenet. Det var mildt sagt BOMBET, så der trengtes det en real shining. Så da var det bare å brette opp armene. Og da rotet og skiten var ordnet opp i kunne stylingen begynne. Og det ble moro! Inspirasjonen tidligere på dagen gikk i gaten “naturmaterialer” eller det jeg assosierer med “cottage”.

cottage 2

Alt jeg eier og har som kunne passe inn ble dratt frem fra skap og skuffer, og jeg ble veldig fornøyd med forandringen!

cottage 1

Det store trefatet som har fått hedersplassen i tallerkenhyllen er dreiet av min bestefar. Jeg har mange skåler og fat som han har laget, og de har jeg tatt frem nå. Bruker dem til brødkorg, til frukt, forskjellig på kjøkkenet, og altså dette til pynt. Dette fatet har også tidligere tjent som lysfat! Jeg er så glad for å ha disse fine skålene, et fint minne etter bestefar. Under har han skrevet initialene sine, og årstallet da skålen ble laget.

 

Puten på bildet over her, den med “trestammene”, er sydd av min gode og flinke venninne, hun som også har laget dette kule skiltet. Putetrekket passet jo perfekt inn i “stilen”, sammen med sink, betong, kongler, saueskinn og mørkt tre.

***

Her har vi hatt en sosial og veldig koselig helg!

Nå nytes siste rest..!

Håper du også har kost deg!

***

-monakristin

7 kommentarer:

 1. Ja det er godt å få ryddet litt skikkelig opp noen ganger. Så koselig å ha slike dreide ting gin bestefar har laget. Godt å kunne bruke det til noe.
  Her har det også vært ei sosial helg. Middag hos naboene fredag, middag sammen med begge sønner på lørdag. Besøk hos ei som lenge har vært syk i formiddag og besøk hos svigermor i ettermiddag. Så nå er det godt å bare sitte i sofaen og fyre i ovnen.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 2. Ja men oj så fint! Det ser så koselig med natulige innslag i innredingen.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig! Farfaren min dreiet og, og eg elsker å ha fremme skåler og fat som han laget :)

  SvarSlett
 4. Det ble skikkelig fint :)
  Håper du får en koselig uke :)

  SvarSlett
 5. Så fint det ble :) Liker fargen på veggen! Og jeg kjenner følelsen av å ta fram og bruke ting som nære og kjære har laget. Bestefar var en kløpper på 'rirboller' Er så glad for at jeg har noen av de!

  God ny uke til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Så gøy at puten passa inn :) kunne godt tenkt meg et strøkent og nystyla kjøkken, men sofaen friste meir i kveld! God veka til dokke :)

  SvarSlett
 7. Alltid deilig med ting som er gjort! Selv om rydding ikke er det morsomste man gjør... hi-hi... :)

  Koselig kjøkken :)

  Håper du har hatt en fin start på den nye uken!

  SvarSlett