søndag 17. februar 2013

Mors hjørne

Jeg deler hushold med to gutter (en voksen og en liten en). Og de tar jo selvsagt opp plass, også på soverommet, som nå er tredelt. På mannens side av sengen har han kleshaugen sin (som han stort sett får ha i fred for meg) og på nattbordet har han bøker. Junior har overtatt bildelisten som han har hengende over sengen sin. Der sitter det kosedyr, og der er barnebilder (det går jo mye i lyseblått). Jeg har jo to veldig fine gutter, så det er ikke så veldig synd i meg. Men jeg har nå har jeg laget meg et lite feminint hjørne på soverommet likevel. Der har jeg hengt opp en knaggrekke til lange smykker, noe jeg har savnet en stund, i tillegg til smykketreet hvor det er plass til litt kortere smykker. Parfyme hører også med. Jeg har ikke noe speil i hjørnet mitt, for garderobeskapet har innfelt speil på hele lengden. Og i god naturstil har jeg anskaffet en fin kurv til skittentøy. HER kan du se mer fra soverommet vårt.

mors hjørne collage

Det kommer litt mer soverom også i neste innlegg, for jeg har endelig blitt fornøyd med nattbordlampe-løsningen… Et aldri så lite “lage selv”-prosjekt :)

***
Ønsker deg en nydelig søndag!!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. Jeg har i mange år delt hus emd tre gutter.
  Nå er det bare to igjen.
  En må ordne seg sine feminine "rom" Kan ikke la guttene syre alt, hehe.
  Det bel en koselig krok hos deg. Fint med knaggrekke til lange smykker.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 2. Så fin krok du har laget deg:)

  Ha en fin kveld & en fin ny uke:)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Lurt å henge opp smykkene, ja! =)

  SvarSlett
 4. Koselig hjørne!
  Greit å dele litt på plassen, så blir alle fornøyd :)

  Fin ny uke ønskes til deg også ♥

  SvarSlett