søndag 10. mars 2013

Back on track

2013-03-10 17.59.59

Det var ikke planen å ta noen bloggepause nå, men sånn ble det. Uansett, prøver å være tilbake nå, og har begynt å tenke påske! Viktig å planlegge detaljene i interiøret til påske, og jeg gjorde noen innkjøp da jeg var i Bergen forrige uke. Det blir nok pastellpåske, i år som i fjor. Men påskeliljer må jeg ha, om de er gule og aldri så lite pastell. Så jeg har tyvstartet med det.

2013-03-10 18.00.10

Da venter litt oppvask her, før jeg kan ta kveld. Håper du har hatt en koselig helg!

***

-monakristin

2 kommentarer:

 1. Det hender det er greit med litt bloggpause.
  Lurer på om ikke armene mine hadde hatt godt av det.
  Får se hva det blir til.
  Likte den vasen din med påskeliljer i.
  Ønsker deg ei velsignet god våruke :)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for sist;) kjekt å møte deg! Bloggeverden er ikkje så stor som ein skulle tro;) Fint med påskeliljene i vinduet sånn. Ha fine dager!

  SvarSlett