fredag 22. mars 2013

I en Lisbeth Dahl-boks…

Til kamp mot stygge ledninger!

Det er vel ikke bare vi som har tablet, bærbar pc, mobiler, babycall og andre duppedingser liggende i stuen? Det er en ting, men de stygge laderne og kablene som også følger med da! Passe lei dro jeg fram en fin boks fra Lisbeth Dahl og laget en ny regel i heimen: Oppi her skal alle ladere ligge når de ikke er i bruk! Da er de tilgjengelig, men samtidig “usynlig”! Dermed er både mine og mannens krav innfridd :)

IMG_0568

Hjerteduken er heklet av bestemor, hjertet har mamma strikket, og rosene, jo, de har jeg jammen meg fått av mannen! Og nå har de stått en uke! Nydelig hvitfarge som minner meg farlig mye om hvit sjokolade…..

IMG_0571IMG_0573IMG_0577

Et lite tips fra meg fredag før påske. Her går det ellers i klargjøring av huset til besøk i påsken, tradisjonen tro! Som vi gleder oss!! Men det er jo nødvendigvis sånn at det er gjesterommene som får “trøkken” når forskjellig skal gjemmes unna i det daglige! Så derfor trengs en skikkelig shining nå. I tillegg har jeg en overraskelse på gang, som jeg gleder meg veldig til å vise frem her på bloggen, forhåpentligvis om ikke så altfor lenge… Så heng med…..!

***

God fredag!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. Kjempelurt :) Eller du kan gjøre som meg, legge en koffert på bordet og putte kontroller og div oppi;) Ha en fin påskefeiring! Koselig med besøk! Da vi bodde på østlandet var det å klargjøre for besøk, kjenner igjen det med at gjesterommet blir stuet fullt..

  SvarSlett
 2. Hadde vært veldig greit med ei stue uten ledninger.
  Men det lar seg nok ikke gjøre.
  Men din løsning var kjempelur.
  Kos dere masse med besøk
  Ønsker deg ei velsignet palmehelg :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Kjempesmart tips! Finn en boks, og BRUK den :)

  Artig å finne andre interiørbloggere som
  holder til i Oppdal forresten!

  Hilsen fra Maren, på Vognill

  SvarSlett