fredag 12. april 2013

På et gatehjørne…

IMG_1038

Det er ikke så mye av hallen jeg har vist fram tidligere. Jeg jobber fortsatt med å innrede den, synes ikke det har vært så enkelt. Så jeg har prøvd forskjellig, og jobber jeg med noen ideer. Men akkurat nå har jeg fått et “gatehjørne” i hallen. Jeg falt helt for dette skiltet fra Blomingville, og det passet perfekt på hjørnet! Jeg elsker Paris, og dette skiltet gir meg gode franske assosiasjoner…..

IMG_1048

IMG_1035

I hallen har vi smartpanel i fargen Skagen. På gulvet har vi mørke fliser. Den flotte trappen er fra Bergmoen snekkerverksted på Rindal. Nederst på gelenderet henger den gamle vesken jeg kjøpte på bruktbutikken i fjor, den er kjempesjarmerende!

IMG_1044

I vinter har potetkassen under trappen tjent som vedkasse, nå har den fått oppgaven som blomsterpotte :) Fredslilje er kanskje ikke den hotteste bloggeplanten, men jeg kan ikke kvitte meg med de to store fine liljene jeg har fått til (men det skal sies at de ikke er videre barnevennlige, så de må kanskje vike av den grunn snart….) 

***
Det står ikke på bloggeideene om dagen, men tiden strekker ikke helt til. Men jeg prøver å følge opp med noen innlegg innimellom og jeg er innom og leser mye blogger selv om jeg er dårlig til å legge igjen spor. Koselig å få mange fine kommentarer på innleggene, det motiverer masse!

Vil ønske alle en kjempefin helg!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. Så fint det er da. Du har nesten som et blankt lerret du kan begynne å stæsje på. God helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Fint du har det i gangen! Syns det var tøft med blomster i kassen, synd fredsliljer er giftige, for eg synes de er fine :) Kult skilt!

  SvarSlett
 3. Så tøft med det skiltet!

  Grønnplanter er visst på vei inn igjen nå :-) Men sikkert lurest å flytte den litt opp fra gulvet snart ja

  Ha en fin uke

  Klem
  Lottemora

  SvarSlett
 4. SÅ kult med skilt på veggen :) Det var en idee :)

  SvarSlett