onsdag 15. mai 2013

#instagram

IMG_1928

Jeg er et liste-menneske. Jeg liker å ha to do-lister og kunne krysse av når noe er gjort. Og jeg var lei av alle listene mine skrevet på kiwi- og rema1000-handlelister. Derfor var det nødvendig med en søt bok. Det må da være god medisin mot dårlig hukommelse.

IMG_1930

Rosene fikk jeg forrige helg, men hang med hodene da vi kom hjem på søndag. Men de pynter opp fortsatt. Nydelig farge. Sommerduken er kommet på bordet. Ikke at det er sommer ute altså. Men det ble litt koseligere på kjøkkenbordet. Det er også et prosjekt: bordet trenger å pusses og oljes i sommer. Bare å skrive ned i boken.

IMG_1936

Og så har jeg (endelig) kommet meg på Instagram!  Etter tre dager har jeg skjønt at Instagram er tingen for en småbarnsmamma som så veldig gjerne vil blogge, men som ikke helt klarer å finne tid til det. Så jeg håper å la høre litt mer fra meg på Instagram en periode fremover.

Følg meg gjerne, jeg heter Fjellbua :)

IMG_1939

Da er det snart 17. mai og langhelg (igjen)!

Ønsker alle gode dager!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. En notatbok er alltid kjekt å ha. Søt var den også :)
  Har en jeg også - helt nødvendig :)

  Fin 17.mai til deg ♥

  SvarSlett
 2. Instagram er genialt når man ikke har tid eller overskudd til å blogge!

  SvarSlett
 3. Kjempesøt bok! Og herlig loftstue! Her kan det bli mye kos fremover

  SvarSlett
 4. Klart jeg må legge deg till på min Instagram, klockargaarden.
  Ha en fin dag

  SvarSlett