mandag 7. oktober 2013

Mandag

Og akkurat i dag kjennes den ut som en blåmandag.

Litt grått ute, ganske trøtt inne…

Godt vi har noe vakkert å hvile øynene på. Her er litt fra skjenken min i dag.

fjellbua okt red

Rosene kom snilleste mannen hjem med på fredag!

Den gamle rammen venter på et bilde.. Jeg synes den er fin likevel. Loppisfunn fra Danmark.

Holmegaard-lykten er kommet frem etter sommeren. Den er vakker synes jeg. Men den passer best når det lir mot mørkere tider. Kanskje er det det frostede glasset som gir meg litt julestemning? Hvis jeg snurrer et rødt bånd rundt den har jeg plutselig pyntet til jul..! :) Jeg liker jo veldig godt at jeg har ting som kan brukes til flere anledninger, det trenger ikke alltid være så dyrt, og heller ikke vanskelig! Kongler og sink er jeg også glad i om høsten og fram mot jul.

***

Takk for at du tittet innom!

Ønsker deg en fin uke!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. Så smart en telysholder. Det har jeg ikke sett før men det var jo skikkelig koselig. Godt mulig jeg stjeler ideen din. Noe av det jeg liker best med blogging er alle flotte ideene jeg får rundt omkring.

  Var ikke stort mindre grått lenger opp i dalen og dagen har stort sett gått med til diverse innkjøp og prosjekter innendørs.
  Go mandag til deg og så får vi håpe på en minre regntung dag i trøndelag :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig ;) Og snill mann er alltid kjekt å ha, spesielt når han kommer med roser. Men du har jo veldig mye annet fint som pynter opp! Synes det er så fint at du bruker mye som ikkje koster så mye ;)
  ha ei fortsatt fin uke, håpe ikkje resten av dagene blir blå... ;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Heheh, er det snikpynting på gang oppi lia eller? Her nede på Kvalsjord har vi startet med å smake på gløgg og pepperkaker allerede iallfall. Kjenner jeg gleder meg til å starte med pyntingen. Tror jeg skal ta inn litt kongler og natur allerede nå

  Snille mannen som kom med roser da. Jeg fikk også roser sist helg, og de er like fine enda. <3

  Ha en finfin helg

  Klemmer fra Lottemora

  SvarSlett