mandag 21. oktober 2013

Utenfor nå…

Den milde og fine høsten vi har hatt til nå tok en brå slutt i helgen. Snøen lavet og nattetemperaturen var nede i –10 grader! Brrr…

Snøen er nesten borte nå, men nå er det vinterluften som råder, selv om solen titter frem.

 

Jeg fikk ordnet litt utenfor før frosten, og det står seg fint ennå. Lyngen tåler litt heldigvis, men den stakkars Dronning Ingrid, som har stått med fine blomster fram til nå, fikk seg en real knekk og flatet helt ut i helgen. 

 

høstpåtrappen2 red

 

Min kjære utslagsvask duger hele året! Uansett vær, og uansett planter :) Jeg får ofte tilbakemeldinger på innleggene mine fra lesere som ikke legger igjen spor her på bloggen, men heller sier det til meg når de ser meg, og det er veldig kjekt. Blant annet er det artig å høre fra folk som er så voksne at de husker at f eks utslagsvasken hadde en funksjon i et hus. Da hører jeg ofte at de aldri kunne kommet på å plante blomster i en sånn vask! Men joda, det ble jo fint jo, får jeg høre! :)

 

Den observante ser at vi også har fått opp husnummer! Omsider! I vår var jeg så heldig og vinne et skilt fra Ramsign på bloggen til Trine. Veldig lekkert nummerskilt synes jeg.

 

høstpåtrappen1 red

 

Takk for at du titter innom!

Ønsker deg en fin høstdag og en god uke!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. Har vært snø i luften her også, men det la seg ikke på bakken.
  For min del kan vinteren vente enda en stund.
  Forfriskende å gå tur i dette vært da, når det ikke er sån veldig kaldt... enda... for -10 har det ikke vært her, men det kommer nok!

  Koselig med lyngen i vasken.
  Hadde det passet inn, så hadde jeg nok hatt en slik vask her jeg også :) Nostalgi ♥

  SvarSlett
 2. La seg såvidt litt snø her og i helgen og temperaturen var rundt -5. Men var vel kaldere lengre sør i dalen. Når vinteren er kommet i Oppdal/Berkåk-området vet en at det ikke varer lenge før den kommer hit opp også.
  Hadde en slik utslagsvask på hytta vi faktisk. Sto inne på kjøkkenet og ble brukt til å slå ut vaskevann, kokevann og da vi var små - til å tisse i om en våkna sent en kveld midt på vinteren og ikke hælte å tasse ut på utedoen. Koselige minner for meg iallefall :)

  Håper du har en flott ukestart :)

  SvarSlett
 3. Hei kjære deg :)
  Utrolig koselig pyntet.
  Vasken er bare helt skjønn.
  Her er det plaskeregn og vi koser oss inne med bollebaking. Ja jeg prøvde å bake , men jeg glemte gjær.. typisk meg... Så bollene ble nok ikke så gode.
  men men... det går nok bra.

  Ønsker deg en fin uke vennen

  SvarSlett
 4. Hei
  Så koselig pyntet! Ja det er snart vinter, og blomster og en del planter takker for seg. Men der er tydeligvis mange måter å pynte på! ;) Kjempe fint !
  Klem

  SvarSlett