søndag 24. november 2013

Ny hylle i stuen…

IMG_4449

Nå begynner jeg endelig å blir fornøyd med stylingen av den nye hyllen i stuen! Det er en Ikea-hylle som vi har “modifisert” litt ved å ta av det nederste hylleopphenget. Med “vi” mener jeg snille mannen min… ;) Det ble veldig bra synes jeg!

IMG_4434IMG_4442

hylle

IMG_4435

IMG_4446

Med litt stjerner blir det litt “julete” også! Det liker vi! Denne stjernen er fra Lene Bjerre. Kjøpt på julepynt-butikken på Illums i København. Der kunne jeg gått amok…. Maaasse fint! Lyslenken er fra Nille, billigsak, men en koselig lenke. Her snør vi ned i helgen, og snøen gir stemning i ventetiden.

Det er jo bare en uke til advent, og jeg har tenkt å pynte ganske mye til 1. desember i år. Juletreet skal spares til senere i desember da. Veldig spent på om juletreet får stå i fred, med en liten nysgjerrig luring i hus… :) Men han er veldig glad i lys da, så jeg tror han kommer til å synes det er stas!

Håper du har en fin helg!

***

-monakristin

3 kommentarer:

 1. God kveld i ståva, fin hylle med mye koseligt på. Likte godt tapeten også.
  Her har det vert sol dag, ikkje et snøfnugg.

  SvarSlett
 2. Så fine hyller.. ble kjempebra :)) Likte godt lyslenka!

  Ha en god ny uke,
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Ei fin hylle med koselig pynt.
  Fint å kunne starte med litt julepynting.
  Har drevet på loppa å funnet frem julepynt
  der i hele dag. Men det var visst ikke
  hoftene mine så glad for. Huff, lurer på om
  jeg klarer å gjøre med ferdig. Eller det må jeg.
  Lurer vel mest på om jeg klarer jobbe på torsdag
  og å stelle i stand til bursdagsfest på søndag ???
  Men det bare må jeg, så det er bare å stå på så godt en kan.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett