tirsdag 3. desember 2013

3. desember: Adventspynting…

Nok en desemberdag nærmer seg slutten! Det går fort!

I går bakte vi pepperkaker. Var litt spent på hvordan det ville gå å ha med ettåringen. Konklusjonen er vel at han synes både deigen og det ferdige resultatet var godt… ;) Men at det ikke var så mye bakehjelp i han i år.. (merkelig nok.. :))

Siden jeg har sittet med hjemmekontor hele kvelden i kveld også har pcen gått seg helt varm, og ville ikke laste inn flere bilder. Så derfor ble det bare en collage, og ikke flere som planlagt.

Men jeg må vise litt adventspynting på skjenken min. Eller, sannheten er vel at den ikke er pyntet nå i advent, men ble snikpyntet allerede for mange uker siden… Så jeg har kost oss med julete stemning lenge. Men mannen har ikke skjønt det ennå, at det var snikpynting.. (heldigvis.. ;)) 

3.des

Den lille granbusken med røtter og det hele har stått lenge nå, og siden den har røttene i vann drysser den heller ikke. Genialt!

Til helgen får jeg avsluttet det store arrangementet jeg har ansvar for på jobb, og da blir det litt mer tid til julesysler. Men julegavene er for det meste i boks, og da er resten for det meste kos!

***

smil fra

-monakristin

1 kommentar:

  1. Så fint med det treet i vann. Fint pyntet ellers også. Ønsker deg ei fin adventstid.
    Klem

    SvarSlett