torsdag 5. desember 2013

5. desember: Julekopper

IMG_4873

Julekoppene mine er kommet frem i skapet! Jeg har samlet en stund, og nå til årets julefeiring er samlingen komplett! Det blir koselig å dekke bord med disse, og de pynter jo fint opp gjennom vinduet i skapet!

IMG_4865

Jeg klarer ikke gå bort fra rød som julefarge, og dette gir meg følelsen av god gammeldags jul!

IMG_4863IMG_4876

…herlig sammen med litt mer moderne julepynt!

IMG_4870

Håper dagen har vært fin for deg som leser dette! Takk for koselige kommentarer!

***

-monakristin

4 kommentarer:

 1. Takk dagen har begynnt og utenfor raser en av to snöstormer, hittill i vinter... så dagen har jo begynnt fint den. ;-) Jeg har lovet elstegutten å kjöre ham til skolen idag for att han skulle få sove litt denne morgen.
  Spesiellt å se denne fuggle materen vi har ute på vinduet, det har värt full vigör på den hele morgen. Blåmeis og talgokser mest men iblant kommer hakkespetten og en till som jeg ikke husker namnet på i farta.
  Men nå må jeg springe ha en bra dag i snpyret Hilsen Lena

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har i skapet ditt da :)
  Rød Greengate er så fint. Det bruker jeg også i julen ♥

  Koselig at du likte pakka... hi-hi.. :)
  God helg ♥

  SvarSlett
 3. Så flott. Synes også det er så fint å blande nytt og gammelt jeg også :)
  Håper du har en fin søndag :)

  SvarSlett