torsdag 12. desember 2013

Litt mer juledekorasjoner…

Ikke alt går etter planen i disse dagene før jul. Men så deilig å kunne roe ned litt med tid helt for meg selv en sen kveld. Med stormen herjende utenfor sitter jeg inne med tente lys, Sølvguttene på øret og får gjort unna små koselige juleting – eller overskuddsaktiviteter.

En av de tingene som ikke gikk som planlagt var å få tatt bilder av dekorasjonene i dagslys. Men jeg viser det jeg har, ble ikke så verst det heller. Det var ihvertfall en veldig hyggelig aktivitet å lage disse dekorasjonene. Det er noe jeg har gjort lite av, men har hatt lyst til å prøve. Jeg husker fra jeg var liten at mamma alltid laget dekorasjoner til jul. Jeg kan ikke huske at de liknet noe av det jeg har prøvd meg på, men inneholdt sikkert nok røtter eller rekved, oasis, granbar og hvite og røde sopper på en ståltråd. Men det var noe med kosen og stemningen rundt det. Og godt lukter det også av einene jeg brukte i buketten.

 

dekor 1

 

dekor 2

 

Men nå ble det jammen kvelden her, kjenner jeg.

:)

***

-monakristin

 

(Forresten så lurer jeg på om det bare er i min bloggliste på Blogger at innleggene mine ikke dukker opp før et døgn etter at de er postet?!)

2 kommentarer:

  1. Så nydelige dekorasjoner du har laga. Kjempefine. Var på koselige Knappen Handleri idag og kjøpte ei korg som eg skal lage dekorasjon i. Blei inspirert når eg såg bildene dine. Koselig blogg du har !

    SvarSlett