onsdag 10. desember 2014

10. desember

IMG_7056

Kakemann-bake-dagen!

Det er så enkelt og så godt!

Deigen klebrer ikke på bordet, og det gjør den veldig lett for barn å jobbe med. De ferdige kakene blir myke, og barna kan ikke få nok…

Oppskriften kan du se her

IMG_7059

En veldig gøy ting med adventsbloggingen er at jeg kan se hva jeg har gjort fra år til år, og når jeg gjorde det (hvor tidlig eller sent ute jeg var…). Kakemann-dagen falt på 10. desember i fjor også! Det er jo litt morsomt… :)

***

Vi har også vært og besøkt en eldre enslig dame i dag. Jeg er så dårlig på å huske på og prioritere de eldre vi kjenner hele året. Så før jul prøver jeg å få det til. Veldig koselig var det, det synes også minsten, for damen hadde en katt han kunne luske på…

***

Fin kveld til alle!

-monakristin

1 kommentar:

 1. Ja og så setter de eldre så utrolig stor pris på litt besøk.
  Gjør det alt for sjelden selv. Dagene går så alt for fort.
  Koselig med litt baking. Ser du har samme engleform
  som jeg kjøpte i Sverige. Finners sikkert her til lands også.
  Ha en flott dag )

  SvarSlett