lørdag 13. desember 2014

12.desember

IMG_20141212_110239

I går var jeg skikkelig tom på kvelden, så jeg hoppet over bloggingen. Men nå kommer litt om gårsdagen. Vi var ute på formiddagen og “lappet” sammen akebakken (les: jeg spadde snø fra andre steder og la i bakken) så det skulle være mulig å ake litt. Fikk tatt noen bilder fra inngangspartiet, hvor en grankvist pynter opp kabeltrommelen. Trommelen fikk jeg nå nylig, da vi la strøm fra huset og til garasjen. En sånn har jeg ønsket meg lenge, så det var flaks for meg at den ble tom mens elektrikeren la kabler her! Nå skal den få stå ute i vinter og bli skikkelig “værbitt”. Lyset i lykten er et ledlys i stearin. Det står på “timer” så det slår seg på om kveldene av seg selv. Koselig å komme hjem til! (og det føles tryggere enn å ha levende lys utenfor!)

IMG_20141212_110303

Kalendergaven i går var en tur i badeanlegget for hele familien. Mini elsker å bade! Så vi var passe trøtte da vi kom hjem til kvelds. Her er et bilde av juletreet utenfor kulturhuset. Stort tre, liten gutt…

IMG_20141212_155544

***

-monakristin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar