tirsdag 2. desember 2014

2. desember

Årets adventsstake!

Den samme som i fjor, men i år, etter mange år med hvite lys falt valget igjen på lilla. Mulig jeg har blitt høykirkelig av jobben min! Fiolett er jo adventsfarge i kirken. Men lilla er og blir adventsfargen, og jeg synes det er fint å markere skillet fra advent til jul, fra lilla til rødt. Jeg tenker nok litt mer på tradisjoner nå mens lillemann vokser til og får med seg det som foregår.

adventsstake

Svibel og kongler, både ekte og julekule-kongler, pynter opp inni staken. Og da jeg lette gjennom adventspynten fant jeg tallene som jeg ikke har brukt på flere år. Lillemann var med å legge kongler oppi, og insisterte på at det skulle henge en blonde ved det 4. lyset. Så da ble det sånn da :)

***

Her håper vi på at snøen skal komme skikkelig, men i dag og i går kom det bare små fjon som lager et tynt lag som forsvinner fort. Og i morgen er det visst meldt varmegrader… Så vi får se!

***

I morgen har jeg og lillemann fra fra jobb og barnehage, vi har to fridager i uken, og det er så gode dager! Herlig med et rolig tempo innimellom jobbdagene. Så i morgen har jeg planlagt litt bakst… :) Men i kveld blir det jobbing…

***

Koselig med respons både her og ikke minst på facebook på adventsbloggingen min! Takk for det!

***

-monakristin

2 kommentarer:

 1. Koselig adventsstake!! :) Selv foretrekker jeg hvite lys, men det er jo hva man er vandt med og har som tradisjoner også :))

  Ha en nydelig desemberkveld,
  Klemmer

  Ps: Julekalender på bloggen min nå, ta gjerne turen innom og delta!

  SvarSlett
 2. Så koselig! Takk for hyggelig hilsen hos meg :-) Kjekt å se at det ikke bare er jeg som "julelogger" :-) Ha en fiiiin fridag i morgen!

  SvarSlett