torsdag 4. desember 2014

4. desember

Som ukene flyr! Hvis det er dette tempoet som skal holdes frem til jul, så vet ikke jeg…

Det føles kanskje litt travlere nå fordi jeg har ansvar for helgens overnatting i kirka for barn i 6.trinn. Da er det mye som skal ordnes, og hodet er i jobbmodus nesten hele tiden. Men etter helgen håper jeg det blir roligere, og mer tid til å tenke på advent og jul her i heimen.

collage kjk

Når det er travelt er det greit å vite at jeg nesten er i havn med julegavene. Så tidlig tror jeg aldri jeg har vært før. Og i dag kom julekortene! Vi var hos fotograf tidligere i høst, men egentlig lovlig seint med tanke på å få julekortene i god tid til jul. Men de ble heldigvis klar på en uke! Og de ble veldig fine! Vi valgte en lettvint løsning i år og bruker fotografbilde i stedet for å prøve å ta noe fint selv. Flere julegaver ble også ordnet hos fotografen :)

Og når vi snakker om julegaver; når småen er sovnet skal jeg og far i huset ut i garasjen og leke nisseverksted! Gaven til lillemann er under produksjon :)

Et tips på tampen: Stjernene på bildet har jeg klippet ut av tykk bark fra bjørketre. Siden snøen uteblir (hvertfall her) er det fortsatt lett å komme seg til skogs for å finne bark. Og kongler da, det liker jeg også å pynte med. Stjernene blir fine å henge i vinduet også tror jeg!

Takk for alle tilbakemeldinger og likes!

God adventstorsdag til deg!

***

-monakristin

2 kommentarer:

 1. Nydelige de stjernene. HAr laget noen hjerter
  av bark. Men de krøller seg så veldig etter ei stund.
  Må kanskje legge de i press igjen.
  Her er det også veldig travelt i menigheten nå før jul.
  Mat og pakkeutdelig, innsamling, gudstjenester og
  institusjonsbesøk. Ja det er godt en har planlagt det
  hjemme tidlig. Elllers hadde det vært umulig å komme
  i havn. Ønsker deg ei helig helg i kirka :)

  SvarSlett
 2. Husk og slappe av litt inni mellom da :)

  Så fint det var med den svibelen i glass. Den ideen tror jeg at jeg må "stjele" *knis*

  Vi har også ordnet noen julegaver hos fotografen i år. Blir stas tror jeg. Vi er ihvertfall veldig fornøyd. Veldig greit å slippe å løpe fra butikk til butikk for å finne gaver også :)
  Litt blir det jo allikevel da, men gavene ble jeg heldigvis ferdig med før desember.

  Høres ut som en spennende gave til lillemann da.
  Får vi se resultatet etter jul kanskje?

  God helg ♥

  SvarSlett