søndag 11. januar 2015

Hjemmelagde julegaver 2014

Godt nytt år! 

Viser et knippe hjemmelagde julegaver.


Trehus som ble til av lekter og malt med fine farger eller beholdt i tre. Gryteunderlag i samme fargekode. Og julekuler i ulike varianter. Kulen på bildet beholdt jeg selv, mens jeg gav bort noen jeg hadde malt med tavlemaling, slik at det går an å skrive på med kritt, og noen med "frost" jeg laget av dekopagelim og sukker :) 

Håper det nye året ditt har vært fint og kreativt så langt! Jeg satser på å holde kreativiteten i gang fremover :) 

-monakristin

1 kommentar:

 1. Koselig å få slike gaver da.
  Flotte var de.
  Det eneste jeg gjør litt for tida er å strikke sokker.
  Får se om jeg ikke kommer meg på syrommet snart.
  Har lyst men mangler litt gløden når det gjelder å få
  ryddet sikkelig oppe der. Må ha en skikkelig kaoskontrolldag.
  Ha ei velsignet god uke :)

  SvarSlett